💻 טכנולוגיהחזרה
י
יוסי בן דודלפני 3 חודשים
💻 טכנולוגיה

AI מחליף עובדים — מה התחום שלכם ואיך אתם מרגישים?

עובד כמתכנת 12 שנה. בחברה שלי פיטרו השנה 30% מהמפתחים ואמרו שה-AI מחליף אותם. האמת? אני עצמי משתמש ב-Claude ו-ChatGPT כל יום ועושה עבודה של שלושה אנשים לבד. זה מדהים ומפחיד בו זמנית. מה הפרופסיה שלכם? האם אתם חושבים שה-AI ישפיע עליה? כמה שנים יש לנו?
155
3
מיין:
ב
בתיה מלוללפני 3 חודשים

רואה חשבון 20 שנה. ה-AI כבר עושה סגירת חודש אוטומטית. אני עדיין קיים בגלל שיקול הדעת והיכרות עם הלקוח — אבל עד מתי?

48
ג
גיא חזןלפני 3 חודשים

הבעיה עם טסלה משומשת היא האחריות על הסוללה. אם אתה קונה רכב עם 100K ק"מ, האחריות כבר לא תקפה. זה הימור.

43
נ
נטע אלוןלפני 3 חודשים

חיכיתי ל-BYD Seal ועכשיו אני מרוצה. מחיר דומה לטסלה אבל האבזור מלא יותר והאחריות טובה יותר. שווה לבדוק!

26
ק
קארין ממןלפני 3 חודשים

יש לי טסלה מודל 3 משנת 2022. עשיתי 45,000 ק"מ, שום תקלה! טעינה בבית עולה לי 80 ₪ לחודש לעומת 800 ₪ לדלק לפני כן. ממליצה בחום!

25
ע
עו"ד נועה כץלפני 3 חודשים

עורך דין כאן. הלקוחות כבר מגיעים עם חוזים שנוסחו ב-ChatGPT. לפחות 40% מהעבודה הבסיסית שלי נמצאת בסכנה.

24
א
אבי שוורץלפני 3 חודשים

אני מנהל מוצר ולדעתי ה-AI ישנה את התפקיד אבל לא יבטל אותו. מי שלא ילמד לעבוד עם AI — יפוטר. מי שכן — יהיה שווה פי 3.

22
ע
עדי כהןלפני 3 חודשים

הבעיה היא הטעינה הביתית. גר בדירה שכורה ואין לי עמדה. טעינה ציבורית יקרה ומסורבלת. צריך לחשוב פעמיים.

22
ר
רוני ברנשטייןלפני 3 חודשים

מורה לאנגלית. ה-AI כבר עושה תרגומים, תיקוני עברית ואפילו הוראה. אני מנסה להתאים את עצמי אבל קשה לדעת לאן זה הולך.

16
ט
טל ברקלפני 3 חודשים

יש לי טסלה מודל 3 משנת 2022. עשיתי 45,000 ק"מ בלי שום תקלה. הסוללה מעולה, טעינה מלאה נותנת 480 ק"מ. ממליץ בחום!

10

הוסיפו תגובה